NUDIMO VAM

Naše usluge

Tvrtka  specijalizirana isključivo za izvođenje hidroizolaterskih radova

Konzultacije

Investitor u dogovoru sa arhitektom.

Kvaliteta

Zadovoljstvo naših klijenata i kvaliteta izvedbe.

Troškovi

Troškovi sanacije su daleko skuplji.

Analiza

Pokušavamo pronaći naj adekvatnije rješenje.

Podrška

Sa zadovoljstvom odgovaramo na Vaše upite.

Planiranje

Planiranje prije samog početka gradnje.

TKO SMO MI

Pomažemo Vam u najboljem odabiru

IZO DOM d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom , specijalizirana za izvođenje hidroizolaterskih radova .Radove koje izvodimo su hidroizolacija ravnih prohodnih i neprohodnih krovova, hidroizolacija podrumskih prostorija, hidroizolacija balkona i terasa i dr.radovi

 

Suradjujemo sa poznatim proizvodjačima materijala kao npr SIKA ,BAUDER ,MAPEI, BUSSCHER HOFFMAN i dr.

Dugogodišnjim iskustvom nastojimo koristiti samo najkvalitetnije proizvode koji se nude na našem tržištu. Neki od materijala koje koristimo kod izvođenja radova su PVC , TPO i FPO krovne membrane ,polimercementni premazi, bitumenske trake i dr.

Prilikom ugovaranja radova  temeljito i stručno analiziramo Vaš projekt ili problematiku te pokušavamo pronaći kvalitetna i učinkovita tehnička rješenja  koja zadovoljava kvalitetu i dugovječnost objekata a samim time i zadovoljstvo naših klijenata.

U zadnje vrijeme svjedočimo vremenskim ekstremima ,koji su iz godine u godinu sve jači, poput jakih olujnih nevremena ,udara vjetrova ,snijega pa do visokih ljetnih  temperatura što ima negativan utjecaj na dugotrajnost hidroizolacijskih  slojeva pa je stoga bitno procijeniti na koji način odrediti i ugraditi slojeve kako bi smo produžili životni vijek krova .

U praksi  je da Investitori u dogovoru s arhitektima odaberu vrstu materijala za hidroizolaterske radove,  ograničeni s troškovima izvođenja drugih radova i tu se upravo može javiti problem ponekad i na  samom početku gradnje .

Ako se tijekom radova  isključivo gleda cijena, te se odaberu jeftini ili čak i ne odgovarajući materijali, troškovi sanacije mogu postati  daleko skuplji.

Zato predlažemo da nas kontaktirate a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti s ponudom u najkraćem roku a ako je i potrebno izaći i na teren .